Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti sa te mai iei dupa alti oameni

Nu mai permite nimanui sa iti spuna cum sa iti dictezi viata. Nu mai lasa pe nimeni sa te influenteze in vreun fel. Alege pentru tine asa cum stii tu mai bine. Nu uita, inima ta stie de ce are nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti sa mai pui munca pe primul loc

A venit momentul sa incerci sa iti gestionezi mai bine timpul. Viata nu este doar despre munca si iar munca. Invata sa ai mai multa grija de tine si sa alegi si fericirea. Care sunt lucrurile/activitatile care te bucura, te linistesc, te relaxeaza? Descopera-le si pune-le in practica.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la negativitate

Nu mai permite negativitatii sa iti inunde sufletul si sa iti taie aripile. Elibereaza-te de ea astfel incat sa vezi cat de frumoasa este viata si sa traiesti cu zambete pe buze si cu liniste in suflet. Aceasta saptamana va fi una speciala pentru tine daca vei reusi sa faci asta.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti sa iti mai pui o mie de intrebari cu privire la trecut

Ce s-a intamplat... s-a intamplat. Lucrurile nu mai pot fi schimbate sub nicio forma. Nu mai cauta nici raspunsuri pentru ca pierzi timp pretios. Accepta trecutul pentru a iti putea elibera cu adevarat sufletul si a te bucura de ceea ce traiesti aici si acum.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti sa le mai permiti altor oameni sa iti conduca viata

De tine depinde propria fericire. Asadar, incearca sa ai mai multa grija de tine si sa nu mai pui fraiele vietii tale in mainile altor oameni. Alege ce simti ca este mai bine pentru tine. Mergi pe drumul pe care tu vrei sa mergi.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.