Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 31 octombrie - 6 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să mai crezi că toată lumea este bună

Învață să te protejezi; oamenii toxici există și nu doar că se află în jurul tău, însă aceștia și reușesc să te sece de energie, să îți fure zâmbetul și să îți creeze probleme dificile.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să te mai pui pe loc secund

Universul are un sfat pentru tine în această perioadă: înainte de a îți păsa de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la masca de om puternic

În această săptămână trebuie să dai jos acea mască de persoană puternică și să îți arăți adevărata față... și asta de dragul unei persoane la care ții tare mult și care trece printr-o perioadă mai dificilă și are nevoie de tine în adevărata ta stare.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la încăpățânare

În această perioadă ești destul de încăpățânată și faci doar ceea ce îți dorești; ei bine, trebuie să înțelegi că sunt și alte persoane care depind de tine și care pot fi rănite din cauza orgoliului tău. Învață să fii mai empatică și să asculți ce au de spus și ceilalți.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.