Horoscop săptămânal 31 octombrie - 6 noiembrie. De ce ai nevoie în prima săptămână a lunii noiembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de noiembrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Profită de această săptămână de noiembrie pentru a căuta adânc în sufletul tău și a îți da seeama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită. Analizează ceea ce simți, de la stări la sentimente și emoțîi și înțelege ce îți lipsește sau ce poți schimba astfel încât să fii din nou liniștită și împăcată cu tine însăți.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți asculți inima

Nu te mai lăsa condusă de ce spun, fac sau aleg oamenii din jurul tău. Tu trebuie să îți trăiești propria viață și să nu te mai iei după nimeni. A venit momentul să îți asculți inima și să te lași condusă de intuiție. Sufletul tău știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de timp pentru a îți încărca bateriile

Ești prea prinsă cu taskurile profesionale. Încearcă să îți planifici mai bine ce ai de făcut astfel încât să găsești în fiecare zi timp doar pentru tine. Să te deconectezi de la tot ce se întâmplă în jurul tău și să îți reîncarci sufletul cu energie pozitivă.

Horoscop Rac

Ai nevoie să faci pace cu trecutul

Tot ce s-a întâmplat în trecut te-a transformat incredibil de mult... și asta într-un sens foarte bun. Acum ești în cea mai frumoasă perioada a vieții tale și, pentru a te bucura cu adevărat de ea, trebuie să înveți să faci pace cu trecutul. Să uiți ce s-a întâmplat și să ierți oamenii care ți-au greșit.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.