Horoscop săptămânal 24-30 octombrie. De ce ai nevoie în ultima săptămână a lunii octombrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de octombrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa fii sincera cu tine insati

Invata sa nu mai asculti de ce spun oamenii din jurul tau pentru ca iar vei pierde timp pretios si vei ajunge in locuri in care nu iti doresti sa fii. Drumul tau trebuie sa fie croit doar de catre tine, asadar alege sa fii sincera cu tine si sa faci alegerile pe care inima ta le considera potrivite.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa gasesti liniste in tot haosul

In aceasta perioada, pe plan profesional, lucrurile se intampla cu viteza luminii pentru tine. Esti destul de obosita si simti ca nu faci nimic altceva decat sa muncesti. Incearca sa gasesti timp zilnic si pentru lucrurile care iti aduc liniste. Nu uita ca tu esti cea mai importanta.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa inveti sa oferi iubire

Esti in acel loc al vietii tale in care nu credeai ca vei ajunge vreodata. Te bucuri de o relatie de iubire absolut minunata care te face sa simti ca traiesti cu adevarat. In aceasta saptamana trebuie sa inveti sa oferi mai multa dragoste si, cel mai important, sa renunti la masti si sa fii vulnerabila in fata persoanei cu care esti.

Horoscop Rac

Ai nevoie sa iti asculti intuitia

Trebuie sa faci cateva schimbari importante pe plan profesional in aceasta perioada. Nu te mai lasa influentata de oamenii din jurul tau, ci incearca sa privesti in sufletul tau si sa iti asculti intuitia. Ce iti dicteaza inima? Incotro trebuie sa mergi?

Citește continuarea pe Kudica.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.