Într-o relație amoroasă, fiecare partener așteaptă să fie iubit, să primească atenție, grijă și gesturi romantice. Însă fiecare iubește în modul său. Iar dacă partenerul tău nu este la fel ca Don Juan din telenovelele spaniole nu înseamnă că acesta nu te iubește. Există însă și persoane care își dau tot sufletul în relațiile pe care le au, sunt cei mai iubitori și cei mai dedicați persoanelor de lângă ei. Ești curios despre cine este vorba?

Cea mai bună zodie în iubire!

Dacă este vorba despre iubire, atunci nativii Săgetători sunt experți în acest domeniu. Această zodie știe cum să își cucerească zilnic partenerul, să mențină flacăra iubirii în relație și să facă relația să fie tot mai puternică. Nativii Săgetători știu exact ce particularități caută în partenerul său și nu își pierd timpul cu persoane care nu sunt așa cum își doresc. Toată energia lor este îndreptată spre a-și cuceri potențialul partener și vor face tot posibilul ca persoana din fața lor să simtă la fel.

Nativii Săgetător sunt o fire aventuroasă, iar curiozitatea acestora îi determină să opteze pentru o relație cu de toate. Nu iubesc monotonia în cuplu și mereu au cele mai originale și diverse idei pentru a se cunoaște din toate unghiurile. O astfel de abordare îi atrage pe potențialii parteneri și înțeleg că viața lângă un Săgetător nu va fi tristă deloc. Săgetătorii sunt energici, cu multă poftă de viață, optimiști și spontani. Cu aceste calități cei din zodia Săgetător reușesc să își ademenească partenerul, iar doza se mărește cu fiecare zi tot mai mult.

Săgetătorii sunt foarte atenți la detalii, la plăceri, mici surprize, cadouri, cuvinte calde și gesturi fine care îi fac pe parteneri să se simtă din ce în ce mai iubiți și mai ocrotiți de persoana de lângă ei. Este o fire extrem de romantică și mereu caută să își suprindă partenerul, să îi mulțumească pentru prezența lui și pentru grijă. Nu are nevoie de cadouri scumpe, vacanțe luxoase sau orice altceva de mare preț, deoarece Săgetătorul știe să transforme și dintr-un lucru mărunt o amintire de milioane.

Săgetătorii au o gândire foarte matură și iubesc să își croiască planuri de viitor pe care le discută cu partenerul său. Iubește comunicarea efcientă și deschisă pentru că astfel rezolvă toate neînțelegerile adunate în cuplu. Cu toate că Săgetătorul nu este o fire care adună supărările, acesta iubește să comunice pentru a le rezolva pe loc, cât mai rapid posibil.

Citeste si:
Top 3 zodii care preferă relațiile deschise
Top 3 zodii care preferă...

Nativii Săgetător sunt extrem de ambițioși atunci când vine vorba de scopurile propuse. Fiind un semn de foc, nativii Săgetător pun accentul pe educație și își doresc un partener sofisticat și inteligent. Pentru ei iubirea nu este doar un sentiment, este un mod de a trăi. Din această cauză, este posibil să se aleagă cu inima frântă în urma unor relații, deoarece pune prea mult suflet, iubește prea mult și se dedică total unei relații. Pentru Săgetători nu există cale de mijloc. Ei se atârnă foarte serios față de o relație și se comportă matur cu partenerul pe care și l-au ales.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.