Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de octombrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie de răbdare

Lucrurile nu ies așa cum îți dorești, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visurile tale, ci din contră; ai încredere în tine și mergi mai departe, încercând și alte idei. Ieși din zona de confort și alege să vezi situația din toate unghiurile posibile înainte de a lua o decizie finală.

Horoscop Taur

Ai nevoie de atenție

Această perioadă este una mai dificilă pentru tine în ceea ce privește viața personală. Ești mai sensibilă și mai atentă la fiecare detaliu, motiv pentru care încerci să te înconjori de oameni în care poți avea încredere și care să te susțină necondiționat.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să îți asumi responsabilități

Nu mai aștepta că lucrurile să îți pice din cer. Asumă-ți responsabilități, urmează-ți visurile, apucă-te de treabă. Fă ceva pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Chiar și un pas mic va fi suficient pentru început.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.