Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 17-23 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

În această perioadă nu ai nevoie să fii înconjurată de oameni toxici; îndrăznește să le spui direct care este impactul pe care îl au aceștia în viața ta și să te îndepărtezi de ei o dată pentru totdeauna.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești oamenii

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Permite-ți să fii imperfectă pentru că în imperfecțiune există frumusețe, creștere, evoluție, transformare, schimbare, fericire. În imperfecțiune poți trăi viața pe care ți-o dorești și, cel mai important, poți fi împlinită și fericită.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.