Horoscop săptămânal 10-16 octombrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de octombrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie de puțină adrenalină

În ultima perioadă s-a instalat rutina în viața ta și simți că ești plictisită și că ai nevoie de puțină adrenalină. Nu uita, modul în care alegi să trăiești ține doar de tine. Așadar, dacă vrei să schimbi ceva, schimbă. Nu mai pierde timp prețios așteptând un anumit moment sau o anumită persoană pentru a fi fericită.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți organizezi mai bine timpul

Această săptămână este una plină de proiecte interesante pe plan profesional. Începe de luni cu o planificare strictă a timpului astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui la locul de muncă și, în același timp, să te poți bucura și de lucrurile care te relaxează și te fac fericită.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să crezi în tine

În această perioadă trebuie să faci câteva schimbări majore pe plan profesional. Este foarte important să ai răbdare, să ai încredere în tine și să te lași condusă de intuiție. Nu permite nimănui să îți spună cum să îți trăiești viața. Alege ce simți că este mai bine pentru tine.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.