Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 3-9 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la durere

Este momentul să ajuți îți inima să se vindece și să mergi mai departe cu viața ta. Învață-ți lecțiile, închide capitolele dureroase și continuă-ți drumul. Fii recunoscătoare pentru momentul prezent, pentru ce traiești acum și fă-ți planuri frumoase pentru viitor.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

Nu îți mai pedepsi sufletul înconjurându-l de oameni toxici care nu știu ce înseamnă fericire, iubire empatie. Învață să te detașezi de aceștia și să fii mai atentă pe cine ții în preajma ta - crede-mă, fiecare om care stă lângă tine are o putere mult mai mare asupra ta decât îți poți imagina.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai trăiești în trecut

Nu te mai întoarce în trecut deoarece nu mai poți schimba nimic. Ce poți face, în schimb? Învață lecțiile, acceptă ce s-a întâmplat și mergi mai departe cu viața ta. În această săptămână Universul îți pregătește câteva surprize și este posibil ca tu să nici nu le vezi pentru că te hrănești din amintirile dureroase.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la toate grijile inutile

Încearcă să îți liniștești sufletul, să te eliberezi de anxietate, de grijile existente, de problemele care încă nu au rezolvare. Ai răbdare, permite-i Universului să își joace cartea.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu îți fie teamă de schimbare, de eșec, de greșeli. Toate acestea te ajută să te transformi, să crești, să îți împlinești visuri și să ajungi acolo unde îți dorești să fii. Fă primul pas, va fi mult mai simplu decât credeai.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.