Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de toamnă:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășesc este mintea mea. Dacă pot să depășesc asta, pot învinge orice.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Trebuie să accept schimbările din viața mea și singurul lucru pe care trebuie să îl fac este să fiu pregătită pentru asta.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Când lucrurile sunt dure, eu trebuie să fiu mai dură. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică. Am încredere în mine. Am încredere în Univers că îmi va scoate în cale adevărata fericire. Mă vindec cu fiecare zi care trece și îmi continui drumul.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață. Aleg să fiu fericită clipă de clipă.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.