Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală

Te-ai aglomerat foarte mult pe plan profesional și nu mai ai timp deloc de tine, de pasiunile și hobby-urile tale... să nu mai zicem de oamenii dragi din viața ta. Învață să faci câteva schimbări în planificarea din această săptămână astfel încât să reușești să faci și ce îți place.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți asculți intuiția

Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău deoarece este posibil să ajungi pe un drum pe care nu vrei să mergi. Și apoi va fi prea târziu pentru a mai face vreo schimbare. În această săptămână încearcă să îți asculți intuiția și să faci alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de liniște și pace

Pentru a lua deciziile potrivite pe plan profesional, este foarte important să îți calmezi mintea, să îți alungi toate gândurile negative și să te concentrezi asupra drumului pe care vrei să îl faci în viață. Nu te grăbi și analizează cu mare atenție fiecare detaliu.

Horoscop Rac

Ai nevoie să înveți să oferi mai multă iubire

Astrele îți oferă posibilitatea de a lucra puțin la relația cu oamenii din jurul tău, în special la cea sentimentală. În această săptămână ai nevoie să înveți să oferi mai multă iubire. Să fii tu însăți, să lași măștile jos, să fii vulnerabilă, să fii sinceră, să spui mai des "Te iubesc" și să oferi îmbrățișări adevărate.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.