Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 26 septembrie - 2 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să mai lupți cu morile de vânt

Uneori trebuie să faci un pas în spate și să privești lucrurile de departe; această este una dintre acele săptămâni. Nu te mai grăbi în schimbări și transformări și nu mai lupta cu morile de vânt. Poate că Universul are un alt plan pentru tine și tu nu îi permiți să ți-l arate.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la grija pentru alții

Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji pentru alți oameni. Începe să îți faci griji pentru tine. În această săptămână fă pași mărunți pentru a te pune pe primul loc și a încerca să îți faci sufletul fericit.

Retail jobs

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-un uragan de stări și emoții negative. Renunță la durere și continuă-ți drumul în viață.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la frica de necunoscut

În această săptămână ai posibilitatea de a ajunge pe un drum neașteptat de frumos; singura problemă este că îți este frică să ieși din zona de confort și poți pierde o oportunitate incredibil de specială. Ai încredere în Univers și nu te mai speria de fiecare lucru nou.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să îți faci planuri pe termen lung

Pierzi atât de mult timp încerci să îți planifici viața și uiți ce este cel mai important. Totul se întâmplă acum, în momentul prezent. Nu te mai concentra pe viitor, pe ce ți se va întâmpla peste ani și ani. Trăiește aici și acum.

Citeste si:
Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5-11...
Horoscop pentru suflet:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.