Horoscop Dragoste 2023. Citește horoscopul pentru anul 2023 și află ce noutăți îți aduc astrele! Horoscopul Dragostei 2023 pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești! Anul 2023 se așteaptă a fi mult mai tumultos față de anul 2022. Vibrațiile și astrele transmit energii pozitive, multă energie, răsturnări de situație, schimbări și succese. Nu suntem scutiți nici de mici lecții de viață, însă acestea fac parte din experiența de viață care îți vor servi mai târziu. Dragostea din 2023 este într-o cantitate mult mai mare decât te-ai fi așteptat, este o nouă șansă pentru a reaprinde flacăra din inima ta și a partenerului tău. Fie că vorbim de o dragoste la prima vedere, de o dragoste nouă sau de o relație care s-a regăsit după ani de zile, totul în jur este despre dragoste și armonia acestui nobil sentiment. Deci, în 2023 să fie DRAGIOSTE!

Berbec

Anul 2023 pentru nativii Berbeci aduce noi provocări în viață. Pe alocuri bune, pe alocuri mai puțin plăcute, însă acestea fac parte din cursul vieții și trebuie acceptate și tratate ca atare. Berbecii nu ar trebui să își facă prea mari griji, ce are să se întâmple, oricum se va întâmpla. Anul 2023 va fi unul despre și pentru muncă. Nativii vor depune de două ori mai mult efort și mai multă muncă în noul an pentru a reuși să își atingă toate scopurile propuse. Aceștia au aspirații mari și acestea sunt o motivație puternică pentru a se ambiționa să și le îndeplinească. Iar rezultatele nu vor înceta să apară. Și dragostea va înflori în sufletele Berbecului în anul 2023. În acest nou an, nativii berbec își vor găsi o persoană care îi va sprijini și cu care vor putea să construiască o familie.

Taur

Nativii Tauri au impresia că nu își vor găsi perechea nici în anul 2023. Simt că nimeni nu este compatibil cu ei și acest lucru îi face să fie un pic demoralizați. Însă aceștia nu încetează să spere că într-o zi soarta le va surâde și lor. Relațiile anterioare ale Taurilor au fost cu o experiență cu tocmai potrivită și au impresia că acest blestem îi urmărește peste tot. În unele cazuri vor simți că dragostea nu este pentru ei și vor renunța să mai atragă atenția atunci când poate fericirea lor este chiar prin preajmă. Taurii nu ar trebui să se lase descurajați de aceste sentimente. Nativii ar trebui să aibă puțină răbdare și să își revizuiască atitudinea față de relații și posibili parteneri. Taurii au nevoie de o relație serioasă, de durată, de o persoană de nădejde în care pot avea încredere necondiționată. Iubirea va veni și pe strada voastră.

Gemeni

Gemenii pare că nu vor avea un an tocmai favorabil formării unei relații. Nu te descuraja însă! Este benefic pentru tine să cunoști persoane, pentru a te cunoaște pe tine și așteptările pe care le ai de la cineva.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea parte de multe momente fericire în anul 2023. Astrologii prevăd chiar o schimbare majoră în plan personal, cum ar fi o cerere în căsătorie sau poate chiar venirea pe lume a unui copil.

Leu

Leii sunt norocoșii zodiacului! Trebuie să se pregătească din timp pentru o nuntă mult visată. Tu și partenerul tău deja ați început planurile pentru frumosul eveniment care urmează! Bucurați-vă din plin de aceste momente!

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de un an plin de iubire. Sunt înconjurate de oameni creativi, pozitivi și cu o energie foarte bună. Ieșitul din casă îți va scoate în cale un suflet pereche!

Balanță

Ei vor reuși în sfârșit să își schimbe locul de muncă sau poate chiar să își cumpere apartamentul mult visat. Cert este că o să stați bine chiar și pe plan sentimental, iar în viața voastră își va face apariția cineva drag.

Scorpion

După un an în care s-au confruntat cu diverse episoade de singurătate, iată că anul 2023 vine cu vești bune pentru Scorpioni. În primul rând, vor învăța să se iubească pe ei înșiși. Ulterior, vor simți dragostea reală, naturală față de o persoană din anturajul său.

Săgetător

Săgetătorii vor simți că anul 2023 este anul lor! Vă veți simți mai încrezători ca niciodată în propriile forțe. O să reușiți să vă găsiți echilibrul la locul de muncă, dar și în viața amoroasă. Conflictele vor ajunge de domeniul trecutului, pentru anul 2023 va aduce mult curaj și maturitatea în viața Săgetătorilor.

Capricorn

În urma experiențelor prin care ați trecut, dobândiți puterea și capacitatea de a trece cu brio peste orice obstacol al noului an. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să învățați să vă iubiți pe voi înșivă, să vă cunoașteți dorințele și să munciți din plin pentru îndeplinirea visurilor voastre.

Vărsător

Lucrurile profesionale funcționează mult mai bine solo, însă nu puteți ignora planul personal, amoros. Astrele vorbesc despre un scenariu de film, fie că este vorba despre un prieten, fie că este un viitor partener, acesta va fi mâna de care aveți nevoie să vă ridicați.

Pești

Peștii vor simți fluturași în stomac încă din primele săptămâni ale anului 2023. Este un an favorabil formării unei relații. De asemenea, nu uita să te concentrezi și pe propria persoană. Iubindu-te pe tine, îi poți iubi pe ceilalți!


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.