Horoscop Dragoste 2023. Citește horoscopul pentru anul 2023 și află ce noutăți îți aduc astrele! Horoscopul Dragostei 2023 pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești! Anul 2023 se așteaptă a fi mult mai tumultos față de anul 2022. Vibrațiile și astrele transmit energii pozitive, multă energie, răsturnări de situație, schimbări și succese. Nu suntem scutiți nici de mici lecții de viață, însă acestea fac parte din experiența de viață care îți vor servi mai târziu. Dragostea din 2023 este într-o cantitate mult mai mare decât te-ai fi așteptat, este o nouă șansă pentru a reaprinde flacăra din inima ta și a partenerului tău. Fie că vorbim de o dragoste la prima vedere, de o dragoste nouă sau de o relație care s-a regăsit după ani de zile, totul în jur este despre dragoste și armonia acestui nobil sentiment. Deci, în 2023 să fie DRAGIOSTE!

Berbec

Anul 2023 pentru nativii Berbeci aduce noi provocări în viață. Pe alocuri bune, pe alocuri mai puțin plăcute, însă acestea fac parte din cursul vieții și trebuie acceptate și tratate ca atare. Anul 2023 va fi unul despre și pentru muncă. Nativii vor depune de două ori mai mult efort și mai multă muncă în noul an pentru a reuși să își atingă toate scopurile propuse. Aceștia au aspirații mari, iar rezultatele nu vor înceta să apară. Și dragostea va înflori în sufletele Berbecului în anul 2023. În acest nou an, nativii Berbec își vor găsi o persoană care îi va sprijini și cu care vor putea să construiască o familie.

Taur

Nativii Tauri au impresia că nu își vor găsi perechea nici în anul 2023. Simt că nimeni nu este compatibil cu ei și acest lucru îi face să fie un pic demoralizați. Însă aceștia nu încetează să spere că într-o zi soarta le va surâde și lor. Nativii ar trebui să aibă puțină răbdare și să își revizuiască atitudinea față de relații și posibili parteneri. Taurii au nevoie de o relație serioasă, de durată, de o persoană de nădejde în care pot avea încredere necondiționată. Iubirea va veni și pe strada voastră.

Gemeni

Anul 2023 se pare că nu va fi foarte blând cu ei în ceea ce privește viața amoroasă. Este posibilă o despărțire dureroasă sau o trădare. De aceea, Gemenii vor munci de zece ori mai mult în 2023 pentru a putea merge mai departe și pentru a-și lecui rănile. Astrologii recomandă nativilor Gemeni să iasă mai mult în lume pentru a cunoaște oameni noi.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea parte de câteva momente cheie în 2023. Pot fi legate de familie, partenerul de viață, carieră sau sănătate. Astrologii prevăd o schimbare majoră în plan personal, cum ar fi o cerere în căsătorie sau poate chiar venirea pe lume a unui copil. Nativii Rac sunt gata să intre în 2023 cu dreptul pentru că ei știu să se bucure de fiecare moment al vieții.

Leu

Nativii Leu se pare că sunt cei mai norocosi. Se anunță că Leii vor avea parte de un 2023 de vis. În acest an li se vor îndeplini toate dorințele și vor fi fericiți și împliniți din toate punctele de vedere. Nativii au învățat să mulțumească pentru tot ceea ce au și au ajuns să fie răsplătiți din plin.

Fecioară

Nativii Fecioară vor avea parte de un an plin de iubire, și fapte, și vorbe, tot ce și-au dorit. Vor fi înconjurați de oameni pozitivi și cu o energie foarte bună. Au nevoie să iasă în lume cât mai mult, să socializeze și să își facă noi cunoștințe, deorece în ultima perioadă au stat cam mult în casă.

Balanță

În anul 2023, nativii Balanță își vor schimba locul de muncă, iar această schimbare pentru ei va fi foarte benefică. Pe plan amoros lucrurile încep să meargă tot mai bine și lucrurile par că se îndreaptă către ceva oficial. Anul 2023 le aduce pace și liniște interioară, lucru după care au tânjit destul de mult.

Scorpion

După un an în care au suferit mult și în care au fost singuratici, nativii Scorpion vor avea parte de un an de poveste în 2023. Aceștia vor da peste oameni superbi care le vor umple viața de fericire. Dar cel mai important, ei vor fi mereu pe primul loc. În acest an vor simți pentru prima dată în viața lor ce înseamnă dragostea adevărată.

Săgetător

Săgetătorii simt că anul 2023 este anul lor! Nativii sunt mai încrezuți ca niciodată în forțele proprii, sunt siguri că o să reușească să mute munții din loc și să atingă echilibrul la locul de muncă, dar și în viața amoroasă. În anul 2023 îi așteaptă mai multă maturitate, mai mult curaj și mai puține conflicte.

Capricorn

Pentru Capricorn, anul acesta este plin de putere și îi va pune la bătaie capacitatea de a trece cu brio peste orice obstacol. Dacă nu au făcut-o până acum, în 2023 este momentul să se învețe să se iubească, să își cunoască dorințele și să muncească din greu pentru a obține tot ce își doresc și pentru a ajunge acolo unde visează de mult timp.

Vărsător

Anul 2023 pentru nativii Vărsători este un an al carierei. Vor înregistra performanțe bune la locul de muncă în anul care vine. Planul amoros nu trebuie ignorat în acest caz. Acestea vor avea parte de o poveste, o aventură care le va suci mințile total și care le va aduce un aer proaspăt în viața lor.

Pești

Peștii vor fi îndrăgostiți lulea încă din primele săptămâni ale anului 2023. Acest an nou este unul favorabil pentru relațiile serioase și de durată. Însă și propria persoană contează la fel de mult ca iubirea. Nu trebuie să uiți de tine sau să te neglijezi. Iubindu-te pe tine, îi poți iubi pe ceilalți!


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Decembrie 2022 - 06 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.