Horoscop săptămânal 19-25 septembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână a lunii septembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am grijă de mine. Am grijă de sufletul meu. Am grijă de inima mea. Am grijă de corpul meu. Mă iubesc pentru ceea ce sunt și aleg să mă pun pe primul loc și să îmi ofer cea mai sinceră iubire.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu ce îmi doresc la viață și nu mai permit nimănui să îmi schimbe planurile sau să îmi dicteze viitorul. Lupt pentru visurile mele și nu renunț până când nu le văd împlinite. Sunt puternică și am încredere în mine.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă iubesc pentru ceea ce sunt. Mă iubesc cu bine și cu rău. Mă iubesc cu calități și cu defecte. Mă iubesc pentru că sunt unică în această lume.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate sentimentele dificile pe care le simte acum inima mea. Mă eliberez de frică și de îndoieli și creez pace în inima mea. Știu că Universul este alături de mine pas cu pas.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este teamă de acest capitol al vieții mele. Uneori, lucrurile urâte care se întâmplă în viața noastră ne pun chiar în fața celor mai bune lucruri care ni se poate întâmpla.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.