Horoscop săptămânal 12-18 septembrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să începi un nou capitol al vieții tale fără teamă

Este momentul să lași odată pentru totdeauna trecutul în spate; închide ușa și mergi mai departe cu viața ta. Te așteaptă un capitol nou, interesant, plin de provocări și de aventură. Pregătește-te să trăiești cu adevărat.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți cunoști drumul în viață

Trebuie să înveți să îți pui întrebările potrivite și să îți dai seama de ce ai nevoie de la viitor. Ai nevoie să îți cunoști drumul în viață, să faci câteva schimbări și să iei deciziile potrivite care să te așeze pe calea potrivită. Încearcă să fii sinceră cu tine.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de inspirație

Această săptămână este una încărcată pentru tine din punct de vedere profesional. Te pregătești să începi câteva proiecte destul de importante și ai nevoie de mai multă inspirație astfel încât lucrurile să iasă fix așa cum îți dorești și rezultatele să fie vizibile cât mai repede cu putință.

Horoscop Rac

Ai nevoie de mai multă liniște

Ești nevoită să iei câteva decizii foarte importante în ceea ce privește viața profesională; ai nevoie să te deconectezi de la tot ce se întâmplă în jurul tău și să fii liniștită astfel încât să poți face alegerile potrivite pentru viitorul tău.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.