Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine. Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă iubesc așa cum sunt. Trăiesc viața pe care Universul a ales-o pentru mine. Mă folosesc de toate talentele mele, de tot ceea ce știu și pot să fac. Am încredere în mine.

Mantră pentru ziua de marți:

Sunt fericită în lumea mea. Văd zâmbete la fiecare pas, văd oameni frumoși, văd iubire. Totul este bine în lumea mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt recunoscătoare pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia mea, pentru prietenii mei.

Mantră pentru ziua de joi:

Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.