Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea. Horoscop săptămânal pentru perioada 12-18 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teamă

Ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Nu îți fie teamă de necunoscut, acesta te va învăța cele mai frumoase lecții de viață, te va ajuta să te dezvolți, să crești, să trăiești cum nu ai mai trăit până acum.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uită, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la gândurile negative

Este o perioadă dificilă pentru tine, însă nu trebuie să te îngropi în durere și amărăciune. Acceptă ce ți se întâmplă, încearcă să îți rezolvi problemele și mergi mai departe. Va fi mai bine, trebuie doar să lupți.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la a te întreba "De ce eu?"

Lucruri rele se întâmplă tuturor oamenilor. Nu te mai gândi că doar tu treci prin momente dificile. Încearcă să ai răbdare, și această perioadă va trece și, în cele din urmă, totul va fi bine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la grijile care îți macină sufletul

Învață să înțelegi că trăim momente dificile, însă asta nu înseamnă că trebuie să ne concentrăm doar pe acestea. Găsește în fiecare zi un lucru frumos de care să te agăți și pentru care să fii recunoscătoare. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.