Horoscop săptămânal 5-11 septembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată. Universul ne pregătește surprize interesante pentru prima săptămână plină de septembrie.

Aceasta este prima săptămână plină a toamnei 2022. Energiile din următoarea perioadă ne încurajează să ne eliberăm sufletele de toate emoțiile negative, de sentimentele dureroase și de gândurile negre care nu ne aparțin. Ne detașăm de ce nu avem nevoie astfel încât să facem loc binelui și liniștii în viața noastră.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în prima săptămână plină a lunii septembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce trăiesc astăzi este ceea ce contează cu adevărat. Ce s-a întâmplat nu mă mai interesează și ce urmează să se întâmple nu mă mai sperie.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită și liniștită în acest moment. În inima mea există doar sentimente pozitive. Sunt pregătită pentru un nou capitol al vieții mele.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce nu pot controla, las gândurile negative în trecut și mă bucur de viață cu tot sufletul meu. Trăiesc pentru aici și acum.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi mulțumesc Universului pentru darul acestui nou anotimp. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă vindec de trecut astfel încât să readuc liniștea în prezent și să îi permit sufletului meu să redescopere fericirea adevărată.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.