Horoscop săptămânal 5-11 septembrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut. Suntem oficial în sezonul toamnei. În această săptămână astrele sunt foarte darnice cu noi și au răbdare să facem tranziția de la vară la toamnă, de la trecut la prezent, de la nepăsare la asumare completă.

Cu inima deschisă acceptăm ceea ce trăim, ne transformăm greșelile în lecții de viață și mergem mai departe pe drumul destinului scris pentru noi. Suntem pregătiți pentru schimbare. Sufletele noastre tânjesc după un nou început.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie de libertate în decizii

Nu te lua după nimeni în schimbările pe care vrei să le faci. Aceasta este viața ta, tu alegi cum să o trăiești. Așadar, detașează-te de tot ce spun și fac oamenii din jurul tău și ascultă-ți intuiția. Inima ta știe cel mai bine ce este potrivit pentru tine.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți gestionezi mai bine timpul

Pentru a fi productivă cu adevărat, focusează-te doar pe ceea ce este important pentru tine. Nu îți mai ocupa timpul cu tot felul de activități și alte lucruri de care nu ai nevoie, care nu aduc niciun plus de valoare prezentului și viitorului tău.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să lupți mai mult pentru ceea ce îți dorești

Ai obiceiul de a te speria și de a face un pas în spate atunci când lucrurile nu sunt și nu ies așa cum îți dorești tu. În această săptămână Universul vrea să crezi mai mult în tine și să încerci să lupți cu toată inima pentru ceea ce îți dorești. Tu singură îți poți împlini visurile, nu te da bătută.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.