Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea. Universul ne spune să îmbrățișăm cu tot sufletul nostru schimbările care vin către noi. Destinul este mai frumos ca niciodată, trebuie doar să îl acceptăm și să nu mai luptăm împotriva lui. Ceea ce trăim acum face parte din viața noastră.

Horoscop săptămânal pentru perioada 5-11 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la graba cu care alergi prin viață

Nu te mai concentra atât de mult pe destinație pentru că pierzi cele mai frumoase momente ale vieții tale. Călătoria este cea care ar trebui să te intereseze, această te face să simți că trăiești cu adevărat. Așadar, nu mai alerga, oprește-te și bucură-te de prezent.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai complici lucrurile

Tu singură îți creezi probleme, stres și griji ce nu ar trebui să existe. Încearcă să faci un pas în spate și să îți analizezi viața. Nu-i așa că este mai frumoasă ca niciodată? În această săptămână Universul te sfătuiește să nu mai încerci să mai complici lucrurile și doar să te bucuri de moment.

Retail jobs

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la trecut

Eliberează-te de tot ce s-a întâmplat în trecut; acesta este un capitol închis, învață-ți lecțiile care simți că îți sunt de ajutor pe viitor și mergi mai departe cu viața ta. Nu trăi acolo unde ai suferit cel mai mult, nu îți face rău singură.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai încerci să mulțumești pe toată lumea

Este momentul să înveți să te pui pe primul loc, să fii puțin egoistă și să ai mai multă grijă de tine. În această săptămână înveți că, oricâtă atenție le-ai oferi, oamenii nu vor fi niciodată mulțumiți și vor cere și mai multă. Impune niște limite sănătoase în relațiile cu cei din jurul tău pentru a fi și tu fericită.

Citeste si:
Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 26...
Horoscop pentru suflet:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.