Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea.

Horoscop săptămânal pentru perioada 29 august - 4 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun la ce trebuie să renunți în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă mai dificilă pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uită, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la a da vina pe tine pentru tot ce se întâmplă

Uneori Universul are planuri mai dificile pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi bine.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la nefericire

E atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Nu îți fie teamă de iubire, nu îți fie teamă să fii din nou vulnerabilă și să le arăți oamenilor adevărata ta față. Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-i dragostei să între din nou în viața ta. Alege fericirea indiferent de cât de rănită ai fost în trecut.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la gândirea pe termen lung

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Îți faci prea multe planuri pentru viitor. Viața trece pe lângă tine iar tu stai să planifici ani întregi care nici măcar nu știi ce îți vor aduce. Încearcă să faci un pas în spate și să te concentrezi mai mult pe momentul prezent pentru că acesta este singurul care contează cu adevărat.

Citește continuarea pe Kudika.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.