Horoscop săptămânal 22-28 august. De ce ai nevoie în aceasta săptămână a lunii august în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Ne apropiem cu pasi repezi de incheierea verii. Universul ne sfatuieste sa profitam de aceasta perioada pentru a trage linie si a privi putin in spate. Este momentul sa ne invatam lectiile, sa ne verificam visurile astfel incat sa ne pregatim sufletele pentru un nou capitol. Tot ce traim acum ne transforma, ne vindeca, ne schimba si ne aduce pe drumul nostru, drum dat de catre divinitate. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în aceasta săptămână din luna august.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de speranta

Nu iti pierde speranta, esti aproape de finalul acestui capitol. Ramai optimista, crede in continuare ca totul va fi bine si mergi mai departe. In scurt timp vei intelege de ce a trebuit sa treci prin tot si de ce ai fost nevoita sa induri atata durere.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa te bucuri cu tot sufletul de ce ti se intampla

Universul iti spune sa darami toate zidurile construite in jurul inimii tale, sa renunti la reguli si la planuri si doar sa te bucuri de viata. Esti in cel mai bun punct al vietii tale, iar ceea ce traiesti acum este magic. Asadar, permite-i sufletului tau sa fie cu adevarat fericit.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa spui ce ai pe suflet

Ar fi bine ca in aceasta saptamana sa inveti sa fii vulnerabila in fata oamenilor din jurul tau. Asadar, incearca sa renunti la masti si sa iti arati adevarata fata. Spune ce ai pe suflet, vorbeste deschis despre tot ce ai tinut atat de mult timp in tine. Lucrurile se vor schimba daca poti face asta.

Horoscop Rac

Ai nevoie sa incetinesti

Te-ai concentrat atat de mult pe munca, pe visuri care nici macar nu iti apartin, pe rezultate si pe bunuri financiare incat ai uitat sa te bucuri la lucrurile marunte. Nu mai stii cum sa iti faci sufletul fericit. Asadar, incetineste si da-ti timp sa traiesti cu adevarat.

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 martie ca să atragi...
La ce trebuie să renunți în...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.