Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Suntem la cateva zile distanta de incheierea verii si inceperea toamnei. Universul ne pune la dispozitie aceasta saptamana astfel incat sa renuntam la tot ce nu putem controla, la durere, la suferinta, la tristete, la visuri neimplinite, la trecut. Este timpul sa ne eliberam de tot ce ne tine in spate si nu ne permite sa traim cu adevarat. Este timpul sa credem in noi si sa o luam de la capat, cu forte proaspete. Cum va fi aceasta săptămână a lunii august pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun la ce trebuie sa renunti în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la negativitate

Profita de aceasta ultima saptamana a lui august si lasa in ea negativitate, fricile si temerile astfel incat sa incepi toamna lui 2022 cu liniste in suflet, cu bucurie in inima si cu ganduri pozitive in minte. Totul va fi bine, vei vedea.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti sa mai pui alti oameni pe primul loc

In aceasta saptamana invata sa fii putin egoista si sa ai mai multa grija de tine inainte de a avea grija de alti oameni. Permite-ti sa te pui pe primul loc, sa spui NU fara sa te temi de ce vor spune altii si sa faci ceea ce te face fericita.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la teama de esec

A venit momentul sa iti iei inima in dinti, sa iti urmezi intuitia si sa faci acel pas maret pentru tine. Nu te teme de esec, Universul este alaturi de tine si te sustine neconditionat. Bucura-te de acest nou capitol al vietii tale, vei invata lectii cu adevarat importante din el.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti sa mai depinzi de alti oameni

Invata sa te detasezi de oamenii din jurul tau si sa incerci sa traiesti doar pentru tine. Fa ce simti ca este mai bine pentru tine, redescopera-te si creeaza-ti singura propriile visuri. Codependenta in relatii nu este deloc sanatoasa.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.