Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre minunate, puternice, pline de har divin pentru fiecare zi a acestei săptămâni. Te vor ajuta să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să lupți împotriva obstacolelor, să îți înveți lecțiile de viață și să trăiești cu liniște în suflet și iubire în inimă.

Mantră pentru ziua de luni:

Sunt într-o continuă schimbare și niciodată nu este prea târziu pentru a începe ceva nou.

Mantră pentru ziua de marți:

Contează foarte mult ce ai în suflet. Așadar, în sufletul meu cultiv astăzi iubire, liniște și recunoștință.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Promit să îmi hrănesc sufletul cu iubire zi de zi, clipă de clipă... și să nu mai aștept pe altcineva care să mă facă fericită.

Mantră pentru ziua de joi:

Timpul este incredibil de prețios. Promit să nu mai las nicio clipă să treacă degeaba. Promit să mă bucur de viață cu tot sufletul meu.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.