Horoscop săptămânal 8-14 august. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii august.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele 7 zile.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple în viața mea. Îmi deschid sufletul și îi permit Universului să îmi arate drumul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de viață acum și fac tot ce îmi aduce fericire. Nu mai aștept nimic de la nimeni pentru că doar eu știu de ce am nevoie pentru a mă simți împlinită.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă cunosc cu adevărat, să descopăr cine sunt, care este scopul meu în viață și ce îmi face inima fericită.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Dărâm zidurile construite în jurul inimii mele și învăț să fiu din nou vulnerabilă. Mă vindec de trecut și aleg fericirea și iubirea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt ceea ce cred că sunt. Gândurile mele mă formează, așa că aleg să mă îndepărtez de cele toxice și negre și să le permit celor pozitive să îmi creeze o lume frumoasă.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.