Horoscop săptămânal 1-7 august. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în prima săptămână a lunii august:

Horoscop Berbec

Am încredere în divinitate. Sunt acolo unde ea își dorește să fiu. Acesta este drumul meu, acesta este destinul meu.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ce trăiesc acum mă ajută să învăț și să devin cea mai bună versiune a mea. Fiecare moment mă construiește și mă transformă.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că totul va fi bine. Nu mai lupt împotriva morilor de vânt, ci fac un pas în spate și îi permit timpului să vindece ce este de vindecat.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc pentru momentul prezent. Îmi bucur inima cu lucruri mărunte, dar importante, și cultiv recunoștință în sufletul meu pentru viața pe care o am.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită. În inima mea există bucurie și recunoștință. Trăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.