Horoscop săptămânal 1-7 august. De ce ai nevoie în prima săptămână a lunii august în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești că să îți spun de ce ai nevoie în prima săptămână din luna august.

Horoscop Berbec

Ai nevoie să te îndepărtezi de negativitate

În această săptămână îți dorești să dai pagina și să începi un nou capitol al vieții tale. Pentru a merge pe acest drum cu dreptul, ar fi bine să te îndepărtezi de tot ce înseamnă negativitate și toxicitate. Umple-ți sufletul cu energie pozitivă și cu încredere că vei reuși.

Horoscop Taur

Ai nevoie de liniște

Prima săptămână a lunii august presupune o schimbare uriașă pe plan profesional. Încerci să îți planifici cât mai bine timpul astfel încât să reușești să te ocupi așa cum îți dorești de acest capitol nou al vieții tale. Ai încredere în tine și lupță pentru ce îți dorești.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să îți cunoști drumul în viață

În această perioadă Universul te sfătuiește să iei o pauză și să faci un pas în spate pentru a analiza locul în care te afli. Ești acolo unde vrei să fii? Îți cunoști drumul în viață? Știi ce îți dorești de la prezent și viitor? Încearcă să fii sinceră cu tine și să îi permiți sufletului să îți răspundă.

Horoscop Rac

Ai nevoie de aventură

Simți că ai intrat într-o oarecare rutină și nu mai ești deloc mulțumită de viața ta. Prezentul a devenit banal, cu activități repetitive și plictisitoare. În această săptămână încerci din răsputeri să schimbi lucrurile și să readuci puțină aventură pe toate planurile.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.