Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine. Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Este o nouă lună. Este o nouă săptămână. Este o nouă zi. Este un nou început. Acesta este un nou capitol din multele capitole ale vieții mele. Și promit să fac tot posibilul să fie unul special.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă bucur de această zi cu tot sufletul meu. Trăiesc pentru momentul prezent, zâmbesc și sunt fericită. Am tot ce îmi doresc.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Readuc liniștea și pacea în viața mea. Fericirea este în sufletul meu, așteaptă să fie găsită.

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt recunoscătoare Universului pentru tot ce trăiesc. Viața mea este una incredibil de frumoasă.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.