Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Cum va fi prima săptămână a lunii august pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teamă

Ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Nu îți mai fie teamă de necunoscut, acesta te va învăța cele mai frumoase lecții de viață, te va ajuta să te dezvolți și să trăiești cum nu ai mai trăit până acum.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la scuze

Nu mai căuta scuze clipă de clipă, din contră - încearcă să găsești curaj pentru a îți schimba perspectiva și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități, de a evolua și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de iubirea ta. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la a mai da vina pe tine pentru ce se întâmplă acum

Uneori Universul are planuri mai interesante pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi mai bine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la amintirile dureroase

Învață să fii recunoascatoare pentru tot ce ai trăit. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, îngroapă amintirile dureroase și continuă-ți drumul. Te așteaptă surprize minunate.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.