Horoscop săptămânal pentru perioada 25-31 iulie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Cum va fi ultima săptămână a lunii iulie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la oamenii toxici

În această perioadă alege să te înconjori de oameni frumoși, cu suflet curat, plin de energie pozitivă. Nu ai nevoie de răutate și negativitate în următoarele zile.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai ții supărare

Nu te mai certa atât de mult cu oamenii din jurul tău; învață să accepți și alte păreri și, cel mai important, să faci compromisuri astfel încât toată lumea să fie liniștită și fericită. Lucrurile se vor liniști, vei vedea.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la nevoia de a deține controlul non stop

Sunt atât de multe lucruri pe care nu le putem controla în această viață. Nu încerca să lupți împotriva destinului, Universul are un plan minunat pentru tine, iar tu tot îi pui bețe în roate și nu îi permiți să îți arate cât de special îți va fi viitorul.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la dorința de a fi perfectă

Învață că viața frumoasă înseamnă perfecțiune. Acceptă și bucură-te de micile defecte pentru că acestea sunt cele care te fac să fii unică, să fii tu însăți. Fă asta pentru puțin timp și vei vedea cum lucrurile se vor schimba.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să mai lupți cu morile de vânt

Uneori trebuie să faci un pas în spate și să privești lucrurile de departe; această este una dintre acele săptămâni. Nu te mai grăbi în schimbări și transformări și nu mai lupta cu morile de vânt. Poate că Universul are un alt plan pentru tine și tu nu îi permiți să ți-l arate.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.