Horoscop săptămânal pentru perioada 18-24 iulie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti sa iti mai faci griji pentru viitor

Viata ta se intampla chiar in acest moment. Nu te mai concentra asupra trecutului pentru ca nu mai exista si nici nu iti mai face griji pentru viitor pentru ca nu stii ce iti poate aduce. Bucura-te de clipa prezenta pentru ca aici si acum este viata.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la frica de schimbare

Aceasta perioada este una intensa pentru tine, cu multe schimbari neasteptate. Imbratiseaza noul capitol al vietii tale deoarece este unul cu adevarat special. Accepta ceea ce traiesti, adapteaza-te la modificarile aparute si mergi mai departe.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti sa mai simti invidie in inima ta

Nu mai privi in stanga si in drepta, nu te mai lasa atrasa de vietile altor oameni. Incearca sa te concentrezi doar asupra ta, asupra prezentului tau. Acesta este drumul tau, fa tot posibilul sa fie unul cu adevarat special. Totul tine doar de tine.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti la sentimentele negative

In sufletul tau ar trebui sa existe numai ganduri bune, fericire si liniste. Nu te mai lasa influentata de ce se intampla in jurul tau. Nu mai permite gandurilor urate, energiei negative si anxietatii sa patrunda in inima ta si sa iti controleze viata.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti sa mai ceri sfaturi in stanga si in dreapta

A venit momentul sa iti demonstrezi de ce esti capabila. A venit momentul sa ai incredere in tine cu adevarat. In aceasta saptamana nu te mai lasa influentata de nimeni, alege cu inima si fa ce simti ca este mai bine pentru tine.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.