Horoscop săptămânal 11-17 iulie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână a lunii iulie.

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa nu mai lupti impotriva destinului

Nu te mai opune schimbarilor pe care Universul vrea sa le faca in viata ta. Nu uita, divinitatea este de partea ta si are un plan special pentru tine. Fa un pas in spate si bucura-te de ceea ce ti se intampla.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa te relaxezi

Invata sa iti faci timp si pentru tine, nu poti munci non stop. Incearca sa iti planifici altfel timpul astfel incat sa te poti bucura si de lucrurile care te relaxeaza si iti pun zambetul pe buze - pentru ca sunt importante.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa stii ce iti doresti de la viata

Este posibil ca in aceasta perioada Universul sa iti ofere posibilitatea de a face cateva schimbari importante in viata ta; nu te grabi, analizeaza situatia in care te afli si da-ti seama ce iti doresti cu adevarat de la viitor. Tu singura decizi cum va fi viata ta.

Horoscop Rac

Ai nevoie sa nu lupti impotriva destinului

In aceasta saptamana in viata ta se intampla cateva lucruri neasteptate. Ai rabdare si accepta soarta Universului. Detaseaza-te de trecut si bucura-te de tot ce iti aduce divinitatea in momentul prezent. Aici si acum poti fi cu adevarat fericita.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.