Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 iulie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti sa iti mai fie teama de necunoscut

Nu te mai speria de lucrurile necunoscute; invata sa le accepti pentru ca fac parte din transformarea ta. Ele vin in viata ta pentru a te invata lectii importante, pentru a te transforma si pentru a te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la nevoia de a detine controlul

Sa iti spun un secret: in momentul in care iti dai seama ca nu detii controlul asupra vietii tale incepi sa traiesti cu adevarat. Asadar, nu mai incerca sa fortezi ce nu poate fi fortat si bucura-te de aceasta calatorie a ta.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la negativitate

In aceasta perioada trebuie sa faci putina ordine in viata ta si poti incepe prin a iti elibera sufletul de toate emotiile negative care s-au strans in jurul lui. Nu ai nevoie de energii toxice in jurul tau, asa ca indeparteaza-te de ele.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti sa mai fii atat de critica cu tine insati

Fiecare greseala pe care o faci poate fi transformata intr-o lectie importanta care sa te ajute sa cresti in drumul tau catre succes. Invata sa nu te mai critici pentru momentele dificile, ci sa inveti sa te sustii neconditionat... si vei vedea cum lucrurile se vo schimba radical.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la nefericire

Viata pe care o traiesti este numai si numai a ta. Nu vei primi niciodata alta, insa pe aceasta o poti modela si transforma dupa bunul tau plac. Asadar, renunta la ce nu iti serveste astfel incat sa faci loc lucrurilor de care ai nevoie.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.