Horoscop săptămânal 4-10 iulie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână a lunii iulie.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de o pauza de la tot

Simti ca esti mai tot timpul pe fuga si parca nu mai reusesti sa te bucuri de lucrurile marunte si frumoase din viata ta. In aceasta saptamana ai nevoie de o pauza de la tot astfel incat sa acorzi din nou importanta fericirii venite din recunostinta, liniste si iubire adevarata.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa iti planifici altfel timpul

Aceasta perioada este una foarte aglomerata pentru tine, cu deadline-uri stricte pe plan profesional; trebuie sa te ocupi de toate taskurile intr-un timp destul de scurt, asa ca inveti sa iti planifici altfel timpul si sa iti prioritizezi mult mai bine proiectele.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa nu te dai batuta

In aceasta saptamana apar cateva obstacole in calea ta catre succes; nu te lasa pusa la pamant de situatiile neasteptate, crede in tine si mergi mai departe. Cu incredere si rabdare vei gasi solutii pentru a depasi problemele si a ajunge acolo unde iti doresti.

Horoscop Rac

Ai nevoie sa fii sincera cu tine

Exista cateva intrebari la care inca iti este teama sa raspunzi pentru ca nu stii ce vei face cand vei descoperi ca esti pe drumul gresit in viata. Insa, Universul este de partea ta si te ajuta sa ai rabdare cu tine, sa te ierti pentru greselile facute si sa dai pagina astfel incat sa te bucuri de un nou inceput.

Horoscop Leu

Ai nevoie de multa liniste

Toata aceasta perioada a fost una aglomerata si dificila pentru tine din toate punctele de vedere. Prima saptamana a lunii iulie pare sa vina cu linistea de care ai atat de mare nevoie, asa ca profita de ea si bucura-te de zile frumoase si zen.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.