Horoscop săptămânal 27 iunie - 3 iulie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Singura persoană în care trebuie să am încredere sunt eu. Sufletul meu lupta pentru a fi fericit, este momentul să îi ofer o mână de ajutor, să fiu egoistă și să mă pun pe primul loc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Chiar dacă ascult sfaturile pe care le primesc de la oamenii dragi mie, de data această aleg să mă las condusă de intuiție pentru că sufletul meu este singurul care știe de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că totul se va întâmpla în momentul în care trebuie să se întâmple. Pe măsură ce merg mai departe îmi creez propriul Univers.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai fac griji cu privire la viitor. Cea mai bună strategie pentru a trăi este să mă bucur de prezent. Trăiesc aici și acum pentru că aici și acum se întâmplă viața mea.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.