Horoscop săptămânal 27 iunie - 3 iulie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie să nu te lași influențată de oamenii din jurul tău

Oricât de mult ai ține la oamenii din jurul tău, nu le permite să se joace cu mintea ta și nici să îți schimbe modul în care privești lucrurile. Preia frâiele vieții tale și ia deciziile pe care inima ta le consideră potrivite.

Horoscop Taur

Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Nu te da bătută atât de ușor, puterea este în mâinile tale. Lupta pentru ceea ce îți dorești, ieși din zona de confort, fă greșeli, învață din ele și continuă până când vei ajunge să îți împlinești visurile.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să știi cine ești

Nu mai lăsa pe nimeni să te contureze, să te îndrume în stânga și în dreapta. Preia frâiele vieții tale, preia controlul și alege drumul care ți se potrivește. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Rac

Ai nevoie de curaj să faci un pas măreț

Te gândești să faci o schimbare destul de importantă în ceea ce privește viața profesională. Poate fi vorba de o colaborare pe termen lung pentru un proiect major. Îndrăznește să crezi în tine și să ieși din zona de confort.

Horoscop Leu

Ai nevoie să te bucuri de micile lucruri

Învață să trăiești cu adevărat și să fii mai atentă la micile bucurii, la acele lucruri mărunte și banale pentru că ele sunt cele care, la finalul zilei, contează cu adevărat. Apreciază-le la adevărata lor valoare.

Citeste si:
Horoscop săptămânal: La ce trebuie să renunți în intervalul 18-24...
Horoscop săptămânal: La ce...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.