Horoscop săptămânal 20-26 iunie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii iunie. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Dragostea nu este niciodată în afara mea. Dragostea este în mine. Sunt una cu Universul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect persoana care sunt și cred cu tărie că am atât de multe de oferit acestei lumi. În sufletul meu se găsește cea mai sinceră și pură iubire.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Pentru a primi iubire învăț să ofer iubire. Învăț să am grijă de inima mea, să îmi iubesc necondiționat sufletul și să mă accept așa cum sunt.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Știu ce vreau și fac pași mărunți pentru a îmi împlini visurile.

Retail jobs

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericire este atunci când ai ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să speri. Astăzi aleg să am ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să sper.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Orice gând negativ pe care îl am îl înlocuiesc cu un gând plin de dragoste. Este un moment greu, nu o viață grea. Totul va fi bine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Văd schimbarea la fiecare pas. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Mă iubesc pentru ceea ce sunt și de aceea viața mea se schimbă din ce în ce mai bine.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 20-26 iunie
De ce are nevoie fiecare semn...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.