Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine. Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi aleg să mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl am față de mine însămi. Astăzi aleg să înlocuiesc durerea cu fericirea.

Mantră pentru ziua de marți:

Inima mea plină de recunoștință și de iubire este precum un magnet care atrage tot ceea ce este mai bun pentru mine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Aleg să văd lucrurile pozitive pentru că nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici durere, nici necazurile, nici fricile, nici grijile. Nici fericirea.

Mantră pentru ziua de joi:

Este un nou început. Este o nouă viață. Îi sunt recunoscătoare Universului pentru această șansă minunată și promit să găsesc ceva special în fiecare zi.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.