Horoscop săptămânal 30 mai - 5 iunie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de dragoste necondiționată

Pentru ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești, trebuie să înveți să faci compromisuri pe plan sentimental. În relația cu partenerul de cuplu fiecare vă doriți lucruri diferite. În timp ce tu ai nevoie de dragoste necondiționată, el are nevoie de libertate. Ar fi bine să faceți compromisuri și să vă întâlniți la mijloc.

Horoscop Taur

Ai nevoie de suport pe plan profesional

Luna aceasta este una dedicată vieții profesionale pentru tine; încerci să faci câteva schimbări destul de îndrăznețe și ai nevoie de sprijinul oamenilor dragi din viața ta, care să te susțină și să îți fie alături necondiționat. Totul va fi bine, nu îți face griji.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de afecțiune

Simți nevoia să iubești și să fii iubită mai mult ca oricând în această perioadă. Este posibil să porți o discuție serioasă cu partenerul de cuplu pentru a face câteva schimbări importante în relația voastră. În cazul în care ești singură, Cupidon îți pregătește o surpriză spre final de săptămână.

Horoscop Rac

Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Pe plan profesional lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase pentru tine. Ești pe drumul cel bun, însă nu te culca pe o ureche. Continuă să muncești cu drag, să vii cu soluții eficiente pentru problemele care apar, să lupți pentru ceea ce îți dorești. Este posibil ca superiorii să fie impresionați de evoluția ta și să te surprindă cu un bonus substanțial.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.