Horoscop săptămânal pentru perioada 30 mai - 5 iunie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la toate întrebările fără răspuns

Nu mai pierde timp prețios făcându-ți atât de multe griji pentru toate întrebările la care încă nu ai răspuns. Trăiește acum, bucură-te de ce ai, acceptă viața așa cum este, numără-ți binecuvântările și învață să apreciezi lucrurile mărunte.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la a accepta sfaturi de la oamenii din jurul tău

Ascultă sfaturile pe care le primești însă, dacă ai de luat decizii importante, alege să te lași condusă de intuiție. Inima ta știe cel mai bine de ce ai nevoie și care este drumul pe care trebuie să mergi pentru a fi fericită cu adevărat. Ai încredere în ea.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la barierele profesionale

Posibilitatea ca un vis să se împlinească este cea care face că viața să fie interesantă. Renunță la toate barierele profesionale și la teama că vei da greș. Luptă pentru ceea ce îți dorești.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la regulile pe care ți le-ai dat singură

Toate aceste reguli nu îți permit să evoluezi, să ieși din zona de confort, să te dezvolți pe multe planuri importante. Îndrăznește să crezi în tine, să îți depășești limitele și să alegi în funcție de ce îți dictează sufletul.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc în niciun fel

Scapă de toată aglomerația din jurul tău și din sufletul tău. Încearcă să îți faci ordine în casă și în gânduri, să elimini toate acele lucruri care nu îți mai folosesc și care nu îți permit să fii fericită.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.