Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine. Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Eliberez trecutul pentru a putea păși către viitor cu intenții pure. Sunt capabilă să mă vindec de orice durere pe care am avut-o.

Mantră pentru ziua de marți:

Nu forțez lucrurile. Poate că nu este pentru mine... Dacă nu se deschide, atunci nu este ușa mea. Merg mai departe. Știu că întotdeauna vor exista și alte oportunități care mă așteaptă.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Mă aflu chiar acolo unde am nevoie să fiu. Orice am nevoie ca să mă pot vindeca este deja în mine. Fac pași mici către viitor și, în același timp, sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc.

Mantră pentru ziua de joi:

Nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi permit timpului să își joace cartea. Ceea ce este mai bun pentru mine, va veni.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.