Horoscop săptămânal pentru perioada 23-29 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la dorința de a controla viața oamenilor

Nu poți face asta - permite-le oamenilor din jurul tău să fie liberi, să ia deciziile pe care ei le consideră potrivite, să facă greșeli, să își învețe lecțiile și să meargă mai departe cu viața lor. Iar tu bucură-te mai mult de viața ta.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la teama că vei fi judecată

Nu trebuie să te întrebi ce vor spune oamenii din jurul tău cu privire la alegerile pe care vrei să le faci. Aceste schimbări îți vor aduce fericirea la care visezi de atât de mult timp. Pune-te pe primul loc și trăiește cum vrei să trăieșți.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la reguli

Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nici o potecă și lasă o urmă. Este momentul să îndrăznești să faci ceva diferit; este momentul să lupți pentru ce îți dorești.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la teama pe care o ai cu privire la ce vor spune alții

Nu te mai concentra pe ce spun oamenii din jurul tău; fiecare persoană își trăiește propria viața. Acum, tu concentrează-te pe drumul tău, fă alegerile pe care tu le consideri necesare și mergi mai departe.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la tot ce te leagă de trecut

Nu mai trăi în trecut, momentul care contează cu adevărat este cel care se întâmplă în făța ochilor tăi. Chiar acum. Clipa prezentă. Trăiește acum și vei fi mult mai fericită.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.