Horoscop săptămânal pentru perioada 16-22 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor. Momentul care contează (și singurul care există) este cel prezent. AICI și ACUM se întâmplă viața ta, așa că învață să te eliberezi de grijă zilei de mâine și să te bucuri de viață așa cum este ea.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Nu te mai gândi la viitor pentru ca pierzi multe. Trăiește în prezent pentru ca aici este viata ta. Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru ce s-ar putea intampla și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la a mai lupta împotriva destinului

Îți este foarte dificil să renunți la control, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând vei realiza că a fost creat spațiu în viața ta astfel încât ceva nou să apară.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-o furtună de stări dureroase și emoții negative. Renunță puțin cate puținla durere și continuă-ți drumul în viață.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la teama pe care o ai cu privire la necunoscut

Citeste si:
Horoscop săptămânal: La ce trebuie să renunți în intervalul 18-24...
Horoscop săptămânal: La ce...

Treci printr-o perioadă plină de schimbări, însă asta nu înseamnă că așa va fi viața ta de acum înainte. Ai răbdare și, între timp, concentrează-te pe lucrurile simple și mărunte care îți pot pune zâmbetul pe buze în aceste momente.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.