Horoscop săptămânal 9-15 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii mai. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc pentru aici și acum. Nu mă pot bucura de prezent dacă mă tot mustrez pentru ce s-a întâmplat în trecut sau mă gândesc la ce mă așteaptă în viitor.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucrurile sunt așa cum sunt. Învăț să nu mai fac comparație, să accept ceea ce mi se întâmplă, să îi permit destinului să îmi arate calea și să mă bucur de această călătorie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Scopul meu nu este să caut iubirea, ci să încerc să dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii mele pentru a mă feri de ea. Îi permit sufletului să fie fericit.

Retail jobs

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi acord timp să cresc, să experimentez, să trăiesc, să mă bucur de viață așa cum este ea. Îmi acord timp să fiu cum vreau să fiu, să mă pun pe primul loc și să fac ce îmi dictează sufletul.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă las pe mâinile Universului. Învăț să accept drumul meu și să îmbrățișez această călătorie pentru că aceasta este cea potrivită pentru mine.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.