Horoscop săptămânal 9-15 mai. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie să te regăsești

Ai trecut prin atât de multe schimbări încât nu știi cine mai ești și de ce ai nevoie în viață pentru a fi fericită cu adevărat. Profită de această săptămână mai liniștită pentru a încerca să îți pui în ordine gândurile și sentimentele și a înțelege care este drumul pe care vrei să mergi în viață.

Horoscop Taur

Ai nevoie să înveți să fii recunoscătoare pentru ceea ce trăiești

Ești într-unul dintre cele mai frumoase capitole ale vieții tale. Și nu spunem noi asta, ci Universul. Nu mai privi către trecut, nu mai face comparații, nu mai încerca să găsești probleme acolo unde nu există. Bucură-te de ceea ce trăiești și fii recunoscătoare pentru liniștea pe care o simte sufletul tău.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de liniște

Ultimele săptămâni au fost destul de agitate pentru tine, iar în aceste momente nu îți doreșți nimic altceva decât multă liniște. Profită de următoarele zile pentru a îți încarcă bateriile făcând lucrurile care îți pun zâmbetul pe buze și îți aduc fericire în suflet.

Horoscop Rac

Ai nevoie să te îndepărtezi de oamenii toxici din viața ta

Această perioadă poate reprezenta un început interesant pentru un capitol cu adevărat special din viața ta. Pentru a te bucura așa cum îți dorești de ceea ce ți se întâmplă, îndepărtează-te de oamenii toxici din viața ta și nu te mai lăsa influențată de nimeni.

Horoscop Leu

Ai nevoie de iubire

Această săptămână pare să fie una ușor aglomerată și chiar dificilă pentru tine în ceea ce privește viața profesională. Simți că ai nevoie ca partenerul de cuplu să îți fie alături, să te susțină și să te copleșească cu iubirea lui pentru tine.

Citeste si:
Echinocțiul de primăvară ne conectează sufletele la puterea divină....
Echinocțiul de primăvară ne...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.