Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine. Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Învăț lecțiile zilei de ieri, trăiesc pentru ziua de astăzi și sper la mai bine pentru ziua de mâine. Nu încetez niciodată să mă bucur de viața mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Sunt mai puternică decât grijile și problemele mele. Puterea celor din jur mă inspiră în fiecare zi.

Mantră pentru ziua de miercuri:

În acest moment sunt mai puternică ca niciodată. Sunt cea mai bună versiune a mea. Acum știu cine sunt cu adevărat și ce îmi doresc de la viață.

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Fiecare pas pe care l-am făcut până acum a fost necesar pentru călătoria mea în viață.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.