Horoscop săptămânal pentru perioada 9-15 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grijile care nu îți dau voie să trăiești

Este momentul să nu îți mai faci griji pentru orice situație pe care nu o poți controla. Predă-ți viața în mâinile Universului și tu doar bucură-te de călătorie. Vei fi mult mai fericită dacă înveți să faci asta.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la ideea că ai pierdut șansa de a face schimbările potrivite

Niciodată nu este prea târziu pentru tine. Ești exact acolo unde trebuie să fii. Așadar, ce mai aștepți? Ia-ți inima în dinți și fă schimbările pe care vrei să le faci, transformă-ți viața așa cum îți dorești și trăiește fără regrete.

Retail jobs

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la dorința de a înțelege cursul vieții

Nu ești aici pentru a înțelege ce se întâmplă, ci pentru a te bucura de călătorie. Faci pauze mult prea mari căutând răspunsuri la întrebări dificile. Încearcă să îți schimbi percepția și să trăiești cu fericire în suflet.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la dorința de a analiza tot ce ți se întâmplă

Îți faci prea multe griji din nimicuri. Analizezi prea mult situațiile în care te afli și pierzi bucuriile mărunte, cele care contează cu adevărat. Fă un pas în spate și încearcă să înveți arta recunoștinței. Călătoria ta este una minunată, apreciaz-o!

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să mai privești către trecut

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 mai 2022 ca să atragi...
La ce trebuie să renunți în...

Nu mai ai nimic de învățat de acolo. Tot ce s-a întâmplat este un capitol încheiat. Acceptă acest lucru pentru a îți continua viața și a învăța să trăiești în prezent.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.