Horoscop săptămânal 2-8 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în aceasta saptamana minunata a lunii aprilie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Este o nouă lună. Este o nouă săptămână. Este o nouă zi. Este un nou capitol. Acesta este un nou început al vieții mele. Merg mai departe cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să mi se întâmple. Știu că Universul mi-a pus deoparte numai surprize frumoase.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai las influențată de nimeni. Îmi ascult sufletul și îi permit intuiției să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg.

Retail jobs

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită. În sufletul meu există recunoștință pură pentru tot ce mi se întâmplă. Sunt acolo unde trebuie să fiu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și mă bucur de călătoria mea. Universul îmi este aproape, mă susține și mă călăuzește cu fiecare pas pe care îl fac.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.