Horoscop săptămânal 2-8 mai. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie să îi permiți dragostei să îți arate cât de frumoasă poate fi viața

În prima săptămână a lunii mai trebuie să te vindeci de trecut. Este esențial să închizi ușa dureroasă a ultimului capitol al vieții tale și să te concentrezi pe capitolul de acum. Iubirea bate la ușa sufletului tău, permite-i să te găsească.

Horoscop Taur

Ai nevoie de multă liniște

Începutul acestei luni pare să fie unul foarte interesant pentru tine, cu multe schimbări frumoase. Ești în acel punct al vieții tale în care simți că, în sfârșit, eșți aliniată cu destinul. Ai nevoie de liniște pentru a lua deciziile corecte și a îți transforma prezentul.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să crezi numai și numai în tine

În această perioadă este posibil ca oamenii din jurul tău să încerce să te influențeze cu privire la deciziile pe care le ai de luat. Nu le permite să se joace cu mintea ta și nici să îți schimbe modul în care alegi să îți trăiești viața.

Horoscop Rac

Ai nevoie să știi ce îți dorești cu adevărat

Viața ta se schimbă cu viteza luminii. Nu mai grăbi atât de mult lucrurile pentru că este posibil că la un moment dat să iei o pauză și să nu mai recunoști nimic din ce trăiești. Ești acolo unde trebuie să fii? Răspunde-ți la această întrebare înainte de a mai face alte schimbări majore.

Horoscop Leu

Ai nevoie să îți gestionezi mai bine timpul

Ești într-o perioadă destul de aglomerată și trebuie să înveți să îți gestionezi cât mai bine timpul astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui pe plan profesional și, în același timp, să nu îți neglijezi viața personală și să le oferi în continuare iubire oamenilor la care ții.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.