Horoscop săptămânal pentru perioada 2-8 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la drama

Din cauza temerilor si a fricii de necunoscut, a gandurilor negative, reusesti sa atragi drama in viata ta si sa ramai prinsa intr-un cerc vicios din care nu mai poti iesi. In aceasta saptamana renunta la toate lucrurile pe care nu le poti controla si permite-i sufletului tau sa fie liber.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la nevoia de a detine controlul

Nu poti controla intreaga ta viata si asta este in regula. Indreapta-ti atentia asupra lucrurilor ce tin de tine si renunta sa te mai stresezi pentru tot ce se intampla in jurul tau astfel incat sa inveti sa traiesti liber si sa fii cu adevarat fericita.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la durerea din trecut

In aceasta perioada Universul iti ofera posibilitatea de a incepe un nou capitol al vietii tale. Renunta la amintirile dificile astfel incat sa o poti lua de la capat si sa te bucuri de tot ce urmeaza sa ti se intample.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti sa iti mai pese de ce spun oamenii din jurul tau

Este momentul sa nu te mai concentrezi pe ce spun oamenii din jurul tau. In aceasta perioada invata sa iti traiesti viata asa cum vrei, sa imbratisezi cine esti cu adevarat si sa te bucuri de tot ce ti se intampla fara sa te mai gandesti la ce fac sau spun altii.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la tot ce este negativ in viata ta

Prima saptamana a lunii mai vine cu un val plin de schimbari frumoase pentru tine. Universul iti ofera posibilitatea sa te distantezi de tot ce inseamna negativitate, toxicitate si rautate. Pregateste-ti sufletul pentru un nou capitol hranindu-l cu ganduri pozitive si optimiste.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.